top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Vinski čvenk: Vina Zigante

Updated: Jul 17, 2023



Proizvodnja vina u obitelji Zigante započela je prije više od 80 godina, kada se vino proizvodilo samo “za kući”, objašnjavam nam Denis Zigante, vlasnik vinarije koji je sa svojom obitelji nastavio tradiciju proizvodnje vina i modernizirao pogone. Pogodno tlo i mikroklima pogodovale su razvoju vinarstva na imanju, smještenom u malom istarskom mjestu Kostajnica, nedaleko Grožnjana. Uz to, obitelj kontinuirano ulaže u edukaciju, te u modernizaciju pogona.


Pozivamo vas da zajedno s nama poslušate priču o ovoj maloj, ali nadaleko poznatoj istarskoj vinariji! U četvrtak, 20. srpnja pridružite nam se na Vinskom čvenku u diWine Baru kada će nas predstavnik vinarije Zoran Manojlović i voditeljica prezentacije i vlasnica diWine Bara Irena Lučić p(r)ovesti kroz povijest sadašnjost i budućnost ove vinske priče.


Kušat ćemo ukupno 6 pjenušaca i vina (a možda i pokoju etiketu više - nikad se ne zna :)), uz fine zalogajčiće i mesno-sirnu platu. Cijena po osobi iznosi 25EUR, a svoja mjesta rezervirate putem maila diWine.project@gmail.com. Očekujemo vas!!!

Comentarios


bottom of page