top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Ružičasti Masterclass u Noelu najavio PinkDay


U prepunom Michelinom ovjenčanom restoranu „Noel“ održan je rosé Masterclass „Povijesno važni roséi“ powered by PBZ Card Premium Visa, čime je najavljen jubilarni, 10. Pink Day Zagreb koji se u subotu, 22. travnja 2023., održava u Laubi!



Ususret 10. Pink Dayu Zagreb u Noelu, jedinom zagrebačkom restoranu s Michelinovom zvjezdicom, u utorak 18.4. tražilo se mjesto više! Masterclass „The Pinks That made History“/„Povijesno važni roséi" powered by PBZ Card Premium Visa, vodio je gospodin Ted Lelekas, Moët Hennessy brand ambasador. Prezentacijom je oduševio sve prisutne, a kušale su se vrhunske etikete kuće Chateau d’Esclans - The Pale, Whispering Angel i Rock Angel, i to iz ponajboljih vinskih čaša na svijetu, s potpisom Riedel. Prije kušanja vina, Noel je polaznicima masterclassa pripremio bogati brunch, a kao piće dobrodošlice poslužen je Chateau d' Esclans Pale rosé.


Održani Masterclass bio je izvrstan uvod u dosad najbogatiji program 10. Pink Day Zagreb festivala koji su organizatori u ovoj jubilarnoj godini pripremili. Na vrijeme rezervirajte mjesta na odličnim radionicama festivala u subotu 22.4. u Laubi! A to su vođeno kušanje „Američki Zapad“ s vrhunskim rosé vinima američke zapadne obale; „Pink Cocktailzation“ by hotel Esplanade, s ružičastim koktelima te masterclass ekstra djevičanskih ulja „Šampionska ulja Istre i Dalmacije“ powered by JGL.


Održat će se i Okrugli stol pod nazivom „10 godina poslije: ružičasti vinski Istok“ powered by HGK, koji moderira „lovkinja“ Morana Zibar, a tijekom samog festivala kušat će se vina i ulja oko stotinu izlagača. Doista vrijedi posjetiti ovaj kreativan, ženstven i optimističan boutique festival koji će Laubu obojiti u najrazličitije nijanse ružičastog: od vina preko cvijeća, odjeće i pink detalja.


Više doznajte na www.pinkdayzagreb.com


---

PR: PinkDay

Foto: Rene Karaman



Comments


bottom of page