top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Prezentacija knjige Znanost i umjetnost doživljaja hrane + gost David Skoko

Updated: Sep 4, 2023


Pozivamo vas da nam se pridružite na prezentaciji i potpisivanju knjige "Znanost i umjetnost doživljaja hrane" autorice Daniele Angeline Jelinčić koja će se održati u diWine Baru, Ilica 93, u srijedu 6. rujna s početkom u 19h.


Knjiga "Znanost i umjetnost doživljaja hrane" je znanstveno-popularno djelo, a cilj joj je objasniti načela stvaranja doživljaja pomoću svih osjeta. Temelji se na tehnikama ekonomije doživljaja kao suvremenog pristupa izgradnji publike u gastronomiji, kulturi i turizmu te postizanja psihološkog zadovoljstva konzumenata kroz primjenjiva znanja.


Kroz kratki vođeni program porazgovarat ćemo o najvažnijim temama iz knjige s autoricom, kao i s našim posebnim gostom - renomiranim chefom Davidom Skokom, koji je za ovu knjigu napisao predgovor. Nakon vođenog dijela, nastavljamo u opuštenom onu uz fine zalogaje, vina (powered by Kutjevo) i neodoljive zvuke jazz gitare za koje će se pobrinuti virtuoz Darko Gulić Gula. Prilika je to za kupnju potpisanog primjerka knjige, kao i za razgovor s autoricom.


Sudjelovanje na prezentaciji je besplatno, uz obaveznu potvrdu dolaska wapp porukom na 091/6464684. Veselimo se još jednom druženju s vama u diWine Baru.

Opmerkingen


bottom of page