top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Pokrenite vlastiti posao – uz dobro vino!

Updated: Sep 24

U diWine Clubu na zagrebačkoj Opatovini jednom mjesečno održava se Business Brunch na kojem se možete poslovno povezati, uživati u vrhunskom vinu i malim zalogajima, ali i dobiti korisne savjete za svoje poslovanje.


Ukoliko spadate u one koji sanjaju o vlastitom biznisu, tada svakako rezervirajte datum 5. listopada, kada je na rasporedu upravo tema „Kako pokrenuti vlastiti posao“. Ovaj brunch za vas zajedničkim snagama organiziraju diWine Club i Auxilium Consulting. Na neformalnom i ugodnom druženju očekuju vas fina Opus vina. birani mali zalogaji, ali i tri stručne panelistice koje će vam kroz kratka 10-minutna izlaganja prenijeti svoja iskustva o pokretanju poslovanja i uputiti vas u najvažnije stvari koje valja imati na umu ukoliko tek krećete u poduzetničke vode.

 

Evo i tema o kojima će se razgovarati na brunchu:

  • NATAŠA LIPEJ, V.L. Consulting: OBRT ILI TRGOVAČKO DRUŠTVO, U ČEMU JE KVAKA? - Pravnica i poslovna savjetnica pomoći će vam u odabiru najboljeg formata poslovnog subjekta, a može vas i mentorirati na zahtjevnom putu od poslovne ideje do realizacije.

  • MAJA CAH, Lotus Consulting: NAPIŠI NAJBOLJI PLAN ZA SAMOZAPOŠLJAVANJE - Poslovna savjetnica iza koje su godine iskustva u pisanju projekata, otkrit će vam kako se prijaviti na potpore za samozapošljavanje i kako napisati dobar poslovni plan.

  • IRENA LUČIĆ, diWine project: BRENDIRAJ SE - Vinska promotorica sa desetogodišnjim iskustvom u marketinškom i brand savjetovanju za male biznise uputit će vas u najvažnije stvari na koje morate paziti prilikom kreiranja novog brenda.

  • Panel će moderirati MAJA BUTORAC, financijska savjetnica, vlasnica tvrtke Auxilium Consulting

 

Nakon polusatne panel-diskusije predviđeno je vrijeme za umrežavanje, pitanja i ugodno druženje. Jer dobar networking pomaže dobrom poslovnom startu. diWine Business Brunch na rasporedu je svake prve subote u mjesecu, a raspored tema možete pratiti na diWine Instagram profilu.


Kotizacija za sudjelovanje iznosi 32EUR po osobi a uključuje vino i male zalogaje. Prijaviti se možete putem mail adrese diWine.project@gmail.com

 



---

Foto: diWine Club

Comments


bottom of page