top of page
  • Writer's pictureIrena Lučić

Kava, pjenušci i kreativci u Ilici 93


Today pjenušci u happy houru dostupni su po cijeni espressa
Today pjenušci u happy houru dostupni su po cijeni espressa

U suradnji sa sve popularnijim Projektom Ilica: Q'ART, novootvoreni zagrebački diWine Bar, pokrenuo je projekt malih sajmova nedjeljom. Prilika je to da uz uživanje u nedjeljnoj kavi i čaši pjenušca, prošvrljate po izložbenim stolovima kreativaca koji inače izlažu u okviru Projekta Ilica. Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe.


Proizvodi Cork Croatia nastali su recikliranjem čepova od vinskih boca
Proizvodi Cork Croatia nastali su recikliranjem čepova od vinskih boca

Okupljanja pod nazivom „Q'ART u diWine Baru“ svojevrsna su ekstenzija Projekta Ilica, a započela su prošle nedjelje, 20. studenog, kada su svoje proizvode predstavili Cork Croatia, Art by Tinka, Minerva Collection, Ghrei kozmetika i Ekomedo. „Mali sajam genijalnih stvari“ kako ga od milja nazivaju, otvoren je nedjeljom od 12 do 18h. Druženja se nastavljaju naredne tri nedjelje u studenom i prosincu, te zatim ponovo u siječnju.


Ghrei kozmetika na bazi gheeja
Ghrei kozmetika na bazi gheeja

Želimo da naš Q'ART živi! Pa smo u suradnji sa Projektom Ilica odlučili oživjeti Ilicu svake nedjelje - barem onaj njen dio koji se nalazi na broju 93“ – poručili su iz diWine Bara. „Dođite nam na finu kavu ili na čašu pjenušca, uživajte u biranoj glazbi i usput prošvrljajte po štandićima naših kreativaca. Sigurni smo da ćete pronaći neku sitnicu koju ćete pokloniti dragoj osobi (uključujući i vas same). O izbjegavanju stresa oko kupovine božićnih poklona da i ne govorimo. Za kraj, ponesite kući bocu vina iz naše pop-up vinoteke“ – dodaju.


Unikatni nakit Minerva Collection
Unikatni nakit Minerva Collection

Ukoliko vam ova genijalna suradnja nije dovoljan razlog da dođete do diWine Bara, napominjemo da u vremenu happy houra, od 12 do 14 sati, imate priliku popiti čašu Enosophijinog pjenušca Today Blanc i Today Rose na akciji 1+1. Prevedeno, to znači da čašu izvrsnog pjenušavog vina dobivate po cijeni espressa. Da, znamo, kava je ionako out :)


Vidimo se u nedjelju u Ilici 93, zar ne?!


---

Tekst: Irena Lučić, diWine Portal

Foto: arhiva izlagača

Comments


bottom of page